sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kotiutumisesta

Ollaan saatu purettua muuttolaatikot ja jätesäkit, ja koti näyttää meidän kodilta. On tämä kyllä ihana talo ja ihanalla paikalla, ihailen maisemia päivittäin :) Tänäänkin on aurinko paistanut ja lämmittänytkin, tuo lähin tie on ihan sula jo ja muistuttaa kyllä kesän tulosta! Käytiin miehen kanssa kävelyllä ja muutenkin omalla pihalla katselemassa. Pihallamme on paljon puita ja pensaita, mm. katajaa, hopeapajua, korallikanukkaa, mänty, koivuja. Edelliset omistajat ovat istuttaneet kukkasipuleita ja tehneet jonkunlaisen kukkapenkin eli keväämmällä nähdään mitä sieltä nousee :) Aiotaan tuohon peltopläntille istuttaa ainakin salaattia, porkkanoita, vähän perunaa (syödään aika harvoin mutta uudet on hyviä) ja yrttejä.

Käytiin tänään myös yläkerrassa suunnittelemassa huonejärjestelyä. Siellähän on jo valmiina seinien eristeet, lattialevyt, pistorasioiden paikat ja johtoja laitettu, seinärakenteet tehty ja kylppärin putket asennettu. Suurimman homman edelliset asukkaat ovat siis tehneet. Sieltä on löytynyt vanhoja lehtijuttuja ja kauppapapereita, kun tässä talossahan on toiminut kauppa 1920-1970 eikä tuolloin osuuskaupan aikana tässä ole ollut asukkaita. Lähetystunnuksia yms löytyi yläkerrasta siis ;) Ihan hauskoja. Ajattelin kehystää tauluksi vanhan lehtijutun (mainospalsta).

Yläkertaan tulee kaksi makuuhuonetta, pieni oleskeluhuone miehelle (piirustuspöytä + pelinurkka), aulatilaa, molempien makuuhuoneiden päätyyn varastotilaa/vaatehuone, kylpyhuone  (sis.wc) ja tietysti portaat (ei vielä ole muuta kuin kylmävaraston puolelta). Alakerrassa tulee sitten olemaan kaksi makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, kanien pikkuhuone, wc, kylpyhuone ja sauna sekä kaksi eteistä.
Pitäis riittää meille hyvin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti